HHAHAHA

hahahahahha var bara tvungen att lägga upp denhär bilden på adeline och mig ahhahah
så här mycket bryr vi oss loool :D

hemma från faluuun

tjaaa bloggen :D
har inte bloggat på länge för jag var i falun hos jenny och hade inte tillgång till datan. men jag träffade i alla fall vicki där :)
aja idag när jag och jenny skulle hoppa på winnie, gick hon omkull eter hindret och srapade upp bena och mulen. hoppas hn inte blir halt. då vet jag inte vad jag ska göra, älskar winnie! aja sen vid halv 4 tog jag tåget hem från falun. det tog typ två och en halvtimme.kommer sakna dej jenny :( sen så gick jag ut och träffade amanda emma adeline och några fler. har saknat er som faaan!!!! aja sen tog jag och amanda bussen hem runt 9. jag skriver just nu färdigt min novell -.-
bloggar imorgon för arbetet ska lämnas in imorgon :S bilder kommer senare när jag lägger in dom på datan ;)
puss!!<3

kolla filmen haha

tjeenaaa bloggen :D
idag försov jag mej när jag skulle till skolan. fick för mig att det var fredag men det var ju torsdag -.- så jag vaknade 8 och vi började 10 över 8. jag gick upp, sminka mig och gick ut med zingo sen stack jag till skolan men svenskan var nästan slut. Sen hade vi bild och det gick inte så bra. vi tog ett såntdär stort foto på alla i skolan. jag stod på en bänk med adeline emma och amanda :D jag var inte emd på idrotten , glömde kläder IGEN.
det sög för har fått hemrigning ganska många gånger.. aja efter skolan gick jag hem och fixade lite med en novellsak på datan. efter det så gick jag ut med zingo och packade lite för ska till falun imorgon och hälsa på jenny :)
sähär går det när man ska väcka amanda, men jga älskar henne ändå :D<3

Ny blogg ( igen )

hejhej bloggen!
Nu är det så att min förra blogg wiildz.blogg.se laggade upp sig -.- fett knaas. aja har denhär bloggen medans jag hittar på ett nytt namn. mitt suger men i love boys, så det e ju egentligen inget fel med den ?
Tror att jag ska börja videoblogga om ett tag :) fast nog inga seriösa. det är bara drygt xd
aja idag var jag hemma från skolan. hadde ont i huvet och halsen xd
jag gick hem till gabriel för orkade inte vara hemma hos mej.. vet inte varför ^^ där sov jag, spela jag data och kolla på tv. hela morgonen väntade jag på att simpsons reprisen skulle komma. men så kom jag på att jag redan sett dom på datan. då var det inte lika kul längre. men jag hade inget internet halva dagen så då satt jag bara och kollade bilder. sen gick jag hem med zingo :) i helgen ska jag nog till falun och hälsa på jenny. tror att jag ska ta med zingo. det blir nog kul. Snart ska jag lägga mig men först måste jag ut med Zingo.
Kollade på idol idag bara jag som tycker deras röster är väldigt lika !?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0